Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

  Στα πλαίσια του προγράμματος "Toy-Box " Περιπέτειες κίνησης και γεύσης" την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2012 τα παιδιά του νηπιαγωγείου μας παρακολούθησαν το πρόγραμμα "Kids Athletics". Ο κ. Σωτήρης Λιβιτσάνος, γυμναστής και γονιός του νηπιαγωγείου,  προσφέρθηκε με πολύ χαρά να μας παρουσιάσει το πρόγραμμα που εφαρμόζεται εδώ και πολλά χρόνια υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, του Υπουργείου Παιδείας Θρησκευμάτων και Πολιτισμού, του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και της I.A.A.F.
   Η χαρά μας ήταν μεγάλη τόσο των παιδιών  όσο και των εκπαιδευτικών, όταν αντικρίσαμε την αυλή μας που είχε μετατραπεί σε ένα μικρό στάδιο. Κάποιοι γονείς έγιναν οι βοηθοί των ομάδων και υποστηρικτές των παιδιών ενώ τα παιδιά χωρίστηκαν σε μικρές ομάδες και δοκίμασαν τις ικανότητες και τα ταλέντα τους σε διάφορα κινητικές δεξιότητες, προσομοίωσης των αθλημάτων του στίβου όπως: άλμα εις μήκος, ρίψεις, σφαίρα, τρέξιμο, και τρέξιμο μετ' εμποδίων.
  Με το σύνθημα "είμαστε όλοι νικητές" κλείσαμε αυτή την διαφορετική και συναρπαστική μέρα.
Είμαστε νικητές γιατί όταν αθλούμαστε, δυναμώνουμε το σώμα και το μυαλό μας, γνωρίζουμε την ευγενή άμιλλα και γιατί τέτοιες στιγμές είναι σπάνιες να τις ζεις στο χώρο του νηπιαγωγείου.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου